Ma olen tänulik kõikidele oma klientidele, kes on tee minuni leidnud. Armastan oma tööd, oma imelisi kliente ja teen oma tööd südamega!​

Triin Hütt

Iluaeg asutaja

Ilusalong Iluaeg

On tegutsenud juba pea 5 aastat. Oleme selle imelise teekonna jooksul kasvanud ja arenenud, pakkudes parimat teenindust ja hoolitsust. Meie edu ei oleks võimalik ilma teieta, armsad kliendid. Teie toetus, lojaalsus ja positiivne tagasiside on olnud meie motivatsiooniks ja inspiratsiooniks.

Triin

Minu teekond

Kui vaatan tagasi oma keskkooliaegsele ajale, ei osanud ma uneski näha, et hakkan tegelema sellega, millega tegelen hetkel. Gümnaasiumi lõpetamise ajal kohtasin head tuttavat, kes oli lõpetanud Tartus Rahvusvahelise Iluravi Erakooli küünetehniku erialal. Ta küsis minu tulevikuplaanide kohta ja pakkus, et võiksin kaaluda kosmeetikuks hakkamist. Sel hetkel mul kindlat plaani polnud, seega uurisime koos IREKi sisseastumiskatseid.

Kaks kuud hiljem alustasin õpinguid Tartus Iluravi Erakoolis. Nüüdseks olen olnud kosmeetik juba peaaegu 10 aastat ja armastan oma tööd väga. Midagi paremat ei oskaks ma endale ette kujutada.

2013. aastal tutvusin AnneMarie Börlind sarjaga, mis sai kiiresti mu lemmikuks. Tegemist on tõeliselt puhta ÖKO sarjaga, mida armastan nii mina kui ka mu kliendid.

2016 aasta augustis osalesin Medical Cosmeticsi seminar-koolitusel, kus tutvustati innovaatilisi hooldusi näole ja kehale. Sellest ajast alates olen olnud nende suur fänn. On suurepärane näha klientide naha muutusi juba pärast esimest protseduuri. Medical Cosmetics on tõeline hitt kosmeetika valdkonnas ja liigub kaasa kõigi uuendustega. Käin pidevalt end täiendamas, et pakkuda klientidele ainult parimat.

Merle

Minu teekond

Kaks aastat tagasi tekkis mul mõte hakata küünetehnikuks, kui Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuses avati küünetehniku eriala. Alates sellest ajast olen aktiivselt osalenud erinevatel koolitustel ja omandanud küünetehniku eriala teadmised ning oskused Ida-Virumaa Kutsehariduskeskuses. Küünetehnikuna naudin väga klientidega suhtlemist ja neile meeldiva teeninduse pakkumist. Ma armastan oma tööd, sest saan aidata inimestel tunda end enesekindlamalt ja kaunimana.

Sinu Ilu, Sinu Aeg

Hoia meie tegemistel silm peal Facebookis ja Instagramis! Seal jagame värskeid uudiseid, eripakkumisi, ilunippe ja korraldame põnevaid loosimisi. Jälgi meid, et olla kursis kõigi meie uute teenuste, sündmuste ja võimalustega võita vahvaid auhindu.

Scroll to Top